Κύθνος Διασκέδαση

Επιλογές διασκέδασης στην Κύθνο

Η αλήθεια είναι ότι η Κύθνος δεν είναι το νησί που προσφέρεται για ξέφρενη καλοκαιρινή διασκέδαση και αυτό είναι καλό. Πολύ καλό! Γιατί πηγαίνοντας στην Κύθνο για διακοπές και διασκέδαση δεν είσαι αναγκασμένος να συμμετέχεις έστω και άθελα σου στον εξευτελισμό της ανθρώπινης φύσης, που συμβαίνει πάμπολλες φορές όταν βρίσκεσαι σε άλλα Ελληνικά νησιά.

Είναι επίσης καλό ότι υπάρχουν στην Κύθνο ψαγμένα Club και Bar όπου ανάλογα με το είδος της μουσικής που σου αρέσει, μπορείς να χορέψεις, να διασκεδάσεις, να πιείς και να ξενυχτήσεις, αν το θεωρείς αναγκαίο στις διακοπές σου. Στην Κύθνο σημαντικό ρόλο στον τομέα της διασκέδασης παίζουν τα τοπικά παραδοσιακά πανηγύρια, που σας συνιστώ ανάλογα με τον προγραμματισμό σας, να τα εντάξετε στις επιλογές διασκέδασης.

Υπάρχουν και οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου της Κύθνου, τα Κύθνια, που είναι ένας σημαντικός θεσμός που ξεκίνησε το 2012. Είναι όμως κάτι καινούργιο για την Κύθνο και δεν ξέρουμε τι πορεία θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

ΚΥΘΝΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ