Κύθνια

Καλοκαίρι στην Κύθνο σημαίνει και… πολιτισμός

Από το 2012 ο Δήμος της Κύθνου διοργανώνει τα Κύθνια, μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που μαζί με τα πανηγύρια της Κύθνου προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους τυχερούς επισκέπτες, την αίσθηση ότι πράγματι όλη η Κύθνος συμμετέχει σε μια συνεχόμενη καλοκαιρινή γιορτή.

Κύθνια στην Κύθνο

Αυτός είναι και ο στόχος του Δήμου Κύθνου,  που ξεκινώντας τα «Κύθνια 2012» με το σύνθημα «Όλη η Κύθνος μια Γιορτή», εγκαινιάζει έναν καινούργιο θεσμό που όλοι ελπίζουμε να αντέξει στον χρόνο και να έχει και συνέχεια. Ο Δήμος Κύθνου με την πρωτοβουλία, «Κύθνια 2012 - Όλη η Κύθνος μια Γιορτή», ισχυρίζεται ότι  δεν επιθυμεί την διοργάνωση ενός ακόμη καλοκαιρινού φεστιβάλ, όπως τόσα άλλα ανά την Ελλάδα, αλλά επιδιώκει την κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού, προσφέροντας στους επισκέπτες, ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου. Δεν του μένει παρά να το αποδείξει φέτος αλλά και τις επόμενες χρονιές, στα φετινά αλλά και στα επόμενα, στα μεθεπόμενα και ούτω καθεξής Κύθνια.

*Σημείωση για τον Δήμο της Κύθνου και τους κειμενογράφους του*

* Είναι προτιμότερο από τα κλέβετε τους τίτλους των άρθρων μου, να μου αναθέτετε με αμοιβή φυσικά, να σας γράφω εγώ τα κείμενα των εντύπων σας, ανάμεσα στις πολλές μου δεξιότητες, γράφω ταξιδιωτικά άρθρα για πάνω από 80 Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, τραβάω και εκπληκτικές φωτογραφίες, αυτή είναι η δουλειά μου. Αναφέρομαι φυσικά με ειρωνική διάθεση στον υπότιτλο - Καλοκαίρι στην Κύθνο σημαίνει και… πολιτισμός - που πρωτοδημοσίευσα πέρυσι σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα και φέτος στολίζει αυτούσιος, μαζί με τις αγαπημένες μου τελίτσες το έντυπο του Δήμου της Κύθνου για τα Κύθνια 2013.

*Τέλος της σημείωσης για τον Δήμο της Κύθνου*

Κύθνια 2013

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Κύθνια 2013 στην Κύθνο, θα διαρκέσουν από τo Σάββατο 27 Ιουλίου ως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου...περισσότερα

ΚΥΘΝΟΣ ΚΥΘΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ